До новин

Вплив війни на туризм в Україні

Державне агентство розвитку туризму України спільно з UHRA - Ukrainian Hotel & Resort Association, Асоціацією в'їзних туроператорів України - Association of Incoming Tour Operators of Ukraine, Всеукраїнська асоціація гідів та Українська ресторанна асоціація ініціювали  загальнонаціональне опитування щодо наслідків впливу війни на туристичну галузь України.

Мета – визначити найбільш актуальні проблеми, з якими стикаються суб'єкти туристичної діяльності в умовах війни та сформувати дієві шляхи підтримки та розвитку туризму в Україні на етапі післявоєнного відновлення.

Опитування є цілком анонімним, тож закликаємо вас бути щирими та відвертими у ваших відповідях.

Анкета для заповнення доступна за посиланням.

Відповіді прийматимуться до 18:00, 24 липня 2024 року.

Надана вами інформація допоможе окреслити чітку картину впливу війни на різні сектори туристичної галузі: готельний бізнес, туроператорів, турагентів, заклади харчування, гідів та фахівців туристичного супроводу.

Довідково:

Опитування та подальший аналіз здійснюються за підтримки Ібрагіма Оста, старшого радника з питань економічного зростання Chemonics International, професора менеджменту Школи бізнесу Університету Джорджа Вашингтона та Лорі Пеннінгтон-Грей, докторки філософії, заслуженої професорки, директорки Центру економічної досконалості в галузі туризму та економічного розвитку сім'ї Річардсон Університету Південної Кароліни. Їхній досвід та аналіз нададуть цінну інформацію для детального дослідження, спрямованого на підтримку спільних зусиль, спрямованих на збереження та відродження туристичної галузі України.